FAQ

Aanmelden voor een coachingtraject doe je door hier te klikken of door mij een mail te sturen naar tjeerdschiphorst@gmail.com.

Een strategie call is een gratis call van 30 minuten waarin jij jouw hulpvraag aan mij kunt stellen. In deze call geef ik je direct praktische tips waar jij mee aan de slag kunt.

Daarnaast geeft een gratis strategie-call jou de mogelijkheid om mij ook beter te leren kennen en kun je me alle vragen stellen over hoe een coachtraject met mij eruit ziet.

Je aanmelden voor een gratis strategie-call is heel simpel. Je hoeft alleen maar hier te klikken en je kunt zelf jouw half uur inplannen op de momenten die nog beschikbaar zijn.

Goede vraag! Online coaching is iets voor jou wanneer jij 100% bereid bent om jouw doelen te gaan behalen door middel van coaching. Als jij aan alles voelt dat het nu jouw tijd is om je leven, je business of je carrière te upgraden van ok naar fantastisch en je hier hulp, support en strategieën voor kunt gebruiken, dan is een online coachtraject absoluut iets voor jou.

Een coachtraject met mij levert altijd iets op. Maar jij bepaalt zelf hoeveel jij eruit wilt halen.

Investeren in je persoonlijke groei en ontwikkeling is de beste investering die je kunt maken. Aan het einde van een coachtraject ga je met meer kennis, inzichten, tools en strategieën naar huis dan toen je begon.

Jij bepaalt het succes van een coachingstraject door met jezelf aan de slag te gaan en er jouw tijd en jouw energie in te stoppen om je doel te behalen. Ik support je bij het behalen van je doelen doordat ik je mijn kennis en ervaring die ik over de afgelopen 15 jaar heb opgedaan met je deel.

Lees hier de ervaringen van coachees die jou voor gingen.

Als jij ‘ja’ zegt tegen een coachtraject met mij dan verwacht ik dat je bereid bent om er 100% voor te gaan om jouw doelen te behalen. No bullshit – no nonsense, no excuses. Je bent bereid om nieuwe dingen te proberen, buiten je comfortzone te stappen en het maximale uit jezelf te halen om zo je leven, je business of je carrière te gaan upgraden van OK naar Fantastisch

Het aantal sessies dat jij nodig hebt hangt af van jouw vraagstuk. De meeste coachees hebben 5- 7 sessies nodig maar sommige coachees kunnen ook met wat minder sessie verder zelf aan de slag. Daarnaast zijn er ook veel cliënten die na een traject een maandelijkse call willen om zo op de juiste koers te blijven.

Een online coachsessie met mij duurt 1 uur. In dit uur bespreken wij wat jouw vraagstuk / doel is van de sessie. Tijdens de sessie help ik je met jouw vraagstuk, geef ik je nieuwe inzichten, deel ik tools en mogelijke strategieën en bespreken we opties die jou kunnen helpen met jouw vraag. Aan het einde van de sessie geef ik je huiswerk of oefenopdrachten mee om zo met jouw doel verder zelf aan de slag te gaan. Alle opdrachten, oefeningen & tools worden opgeslagen in jouw persoonlijke digitale werkboek.

Voordat wij samen starten met een coachtraject hebben wij altijd eerst een gratis kennismaking.

Het is belangrijk dat er van beide kanten een klik is. Jij moet je comfortabel kunnen voelen bij mij en het vertrouwen hebben dat ik je kan helpen met jouw vraagstuk. Daarnaast is het voor mij belangrijk om te horen met welke vraag jij geholpen wilt worden en om te toetsen of jij ook bereid bent om tijd en energie in jezelf te steken.

Ja dat kan! Je kunt een coachtraject in 1 keer betalen of in termijnen. Betalingen gaan altijd in gezamenlijk overleg.

Een coachtraject kost € 750,- incl. BTW (zakelijke trajecten zijn excl. BTW).

Een coachtraject bestaat uit;

  • Gratis intakegesprek van 45 minuten t.w.v. €112,50 Tijdens het intakegesprek proberen we samen jouw hulpvraag zo helder mogelijk te maken en stemmen we samen af hoe jouw persoonlijke traject eruit kan gaan zien
  • 5 online coachsessies van 1 uur
  • Digitaal werkboek met opdrachten, tips & tools waarin jij jouw voortgang kunt bijhouden en waarin al het oefenmateriaal, huiswerkopdrachten en voortgangsrapportages worden bewaard
  • Gedurende het traject 24/7 support via email/ whatsapp of telefoon
  • Worksheets, templates, checklists & fill in sheets
  • Gratis check-in sessie 6 weken na afronding van het coachtraject t.w.v. € 150,-

Het aantal sessies dat iemand nodig heeft is per persoon verschillend en afhankelijk van de hulpvraag. Een traject wordt altijd vooraf met elkaar afgestemd waardoor elk coachtraject een traject op maat is.

Heb je een vraag die hier niet bij staat, neem dan hier contact op.