WERK MET MIJ

Wauw! Je bent al helemaal tot hier gekomen op mijn website. Het betekent in ieder geval dat je nieuwsgierig bent naar mijn coachingstrajecten. En nu vraag je je natuurlijk af hoe het verder gaat, wat er gebeurt voordat wij van start gaan en wat de stappen zijn. Dus hier komt ‘ie.

Hoe ziet online coaching eruit?

Elk coaching traject bestaat uit minimaal 5 sessies. Afhankelijk van jouw specifieke behoefte kan het traject verlengd worden. Zodat elk coachtraject op maat is, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Een online coachsessie met mij duurt 1 uur. In dit uur bespreken wij wat jouw vraagstuk / doel is van de sessie. Tijdens de sessie help ik je met jouw vraagstuk, geef ik je nieuwe inzichten, deel ik tools en mogelijke strategieën en bespreken we opties die jou kunnen helpen met jouw vraag. Aan het einde van de sessie geef ik je huiswerk of oefenopdrachten mee om zo met jouw doel verder zelf aan de slag te gaan. Alle opdrachten, oefeningen & tools worden opgeslagen in jouw persoonlijke digitale werkboek.

Elk traject wordt afgestemd op jouw specifieke hulpvraag, behoeftes en wensen. Geen mens is hetzelfde en ieder persoon heeft zijn of haar eigen verhaal waardoor elk traject uniek en persoonlijk is.

Mijn leven veranderen

Wat klanten zeggen