GRATIS STRATEGIE CALL

Een strategie call is een gratis call van 30 minuten waarin jij jouw hulpvraag aan mij kunt stellen. In deze call geef ik je direct praktische tips waar jij mee aan de slag kunt.

Coaching is iets persoonlijks wat alleen werkt wanneer je met de juiste persoon samenwerkt. Een coach met de juiste expertise die jou kan helpen met jouw hulpvraag maar ook iemand bij wie jij jezelf kunt zijn is essentieel.

Deze gratis strategie-call geeft jou de mogelijkheid om mij beter te leren kennen en al jouw vragen te stellen over hoe een coachtraject met mij eruitziet.

Zo werkt een gratis strategie sessie

Stap 1

Je bent klaar voor een upgrade van OK naar Fantastisch maar je hebt nog wat vragen en zou graag een keer met mij willen sparren over jouw hulpvraag.

Stap 2

Jij kunt je heel makkelijke zelf aanmelden voor een gratis strategie-call met mij door te klikken op de button hieronder en een van de vrije plekken te selecteren.

Stap 3

Nadat jij een datum en tijdstip hebt geselecteerd neem ik per mail contact met je op. In deze mail stuur ik je de link voor de online sessie en een aantal voorbereidende vragen.

Stap 4

Tijdens de strategie-call bespreken wij jouw hulpvraag en doelen. Tijdens de call leer je mij beter kennen en kun je al je vragen stellen die je voor mij hebt.

Stap 5

Op basis van jouw hulpvraag en jouw doel geef ik je direct praktische tips en adviezen die je meteen kunt gaan toepassen na onze call.

Stap 6

Je krijgt daarnaast een coachadvies op maat waarin ik je vertel hoe jouw persoonlijke coachtraject met mij eruitziet en hoe wij samen kunnen werken aan een upgrade van OK naar Fantastisch!

Referenties

Plan hier jouw gratis call in

Hier komt de agenda

Succesvol worden in mijn bedrijf