ZO HELP IK JOU

Dit is wat ik doe en waar ik jou bij kan helpen.

Ik ben carrière-strateeg

Zit je op een kruispunt in je carrière? Weet je niet goed wat je precies wilt of waar jouw potentie ligt? Of weet je stiekem heel goed wat je wilt, maar weet je niet welke stappen je daarvoor kunt ondernemen of durf je qua werk niet uit je comfortzone te gaan?

Then, I’m your man! Ik help je om antwoorden te vinden op alle vragen die van belang zijn om helder te krijgen waar jij naartoe wilt. Samen kijken we hoe je jouw talenten optimaal kunt benutten zodat jij je leven kunt vormgeven op een manier die jou gelukkig maakt. Werk maakt zo’n groot deel uit van ons leven. Hoe fantastisch zou het zijn als ‘werk’ niet meer voelt als werk?

Verander je leven met een life coach

Ik ben life-coach

Zijn er dingen in je leven die je graag anders zou zien, maar heb je niet precies helder waar het ‘em in zit, of wat je zou willen veranderen? Of wil je simpelweg iemand waarmee je af en toe eens kunt sparren? Iemand die kan omdenken en die jou uitdaagt om de dingen waar je mee worstelt nu eens écht aan te pakken?

Wat je ook zoekt, de antwoorden zitten in jou. Ik help je onder woorden brengen wat je al wel voelt maar nog niet kunt vertellen. Door samen te werken aan bewustwording, leer jij jezelf begrijpen. Zo krijg je niet alleen inzicht in je valkuilen, maar juist ook in jouw kracht en talenten. Ik help je die kracht te vinden en zorg er samen met jou voor dat je leven van ok naar fantastisch gaat.

Ik ben business-coach

Ben jij ondernemer en wil je echt naar next level gaan met je bedrijf? Zoek je iemand om mee te sparren? Iemand die jou scherp houdt en die je de juiste vragen stelt? Iemand die niet altijd focust op de how maar juist ook op de why?

Die persoon kan ik voor jou zijn! We onderzoeken samen welke kant jij op wilt met je bedrijf en hoe je dit daadwerkelijk kunt bereiken. Als jij hier meer inzicht in krijgt, kan je echt essentiële stappen gaan maken met jouw business. Daarnaast geef ik je ook hands-on tips, tricks en tools waar je écht verder mee komt. Ik geef jou de lessen door die ik zelf heb geleerd in de praktijk. Een eigen business is een prachtig avontuur en ik ga dat avontuur graag met je aan!