BLOG

IT’S GOING TO HAPPEN!!

Weet je hoe vaak ik mezelf heb horen zeggen dat ik heel graag nog een keer voor een langere periode in het buitenland wil verblijven? Dat ik misschien een aantal jaar in een compleet andere omgeving wil wonen, werken, gewoon ergens anders leven puur voor de ervaring! #bigdreams

En nu gebeurt het gewoon allemaal. Ik ben mijn droom aan het realiseren! En het is intenser dan ik had verwacht. #lefgozer

Ik mijn blogs en via Instagram deel ik alles met je. The good, the bad and the ugly. En jij kunt mij volgen in dit avontuur. Via Instagram deel ik hoe het leven is aan de andere kant van de wereld.

Via mijn blogs op www.tjeerdschiphorst.com neem ik je mee in de stappen die ik (wij) heb moeten zetten om straks echt te gaan! De uitdagingen en challenges, de spannende gesprekken op het werk en de persoonlijke dilemma’s. Ik ga de weg er naartoe met jou delen maar ook de periode in het buitenland, When its Real & Happening!

Waarom ik dit deel? Iedereen heeft dromen maar niet iedereen heeft al het LEF om ze waar te maken! Misschien helpt mijn verhaal jou om jouw droom te gaan leven net zoals de verhalen van anderen mij hebben geholpen om de sprong te wagen!

Talenten test