VOOR IEDEREEN DIE MEER LEF WIL OM TE GAAN DOEN WAAR HIJ/ZIJ IN GELOOFT

Tjeerd Schiphorst | Lifecoach & Lefgozer 
Tjeerd Schiphorst talentcoach en lefgozer

OVER TJEERD

‘To inspire people to find their Power so they can Do Powerful things!’

Mijn naam is Tjeerd Schiphorst. Ik werk als Talentcoach, Trainer en Freelance Consultant. Met mijn ruim 14 jaar werkervaring bij ’s werelds grootste dienstverlener in de HR sector & Arbeidsbemiddeling heb ik met passie en energie vele mensen helpen ontdekken wie ze zijn, waar ze gelukkig van worden en ze meer LEF gegeven om te gaan doen waar ze energie van krijgen. Mijn missie is; ‘To Inspire people to find their Power so they can do Powerful things”. Deze missie komt terug in alles wat ik doe, of het coaching – trainining – adviseren of consultancy is. Daarnaast ondersteun ik organisaties bij het creëren van een (werk) omgeving waar Talent ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen zodat er een optimale samenwerking ontstaat voor nu & straks. Een omgeving waar nieuw talent en ervaring elkaar versterken en waar er samen gewerkt wordt aan een toekomst op een manier waarbij diversiteit ervaren wordt als kracht!

DIENSTEN

Wat ik doe

Voor organisaties

Ondersteuning van organisaties bij het creëren van een (werk)omgeving waar Talent ruimte krijgt om te groeien

Voor particulieren

Coaching op maat voor particulieren om meer LEF te krijgen en je talenten te ontdekken om jezelf en je carrière te ontwikkelen

Mijn talenten testen

VOOR ORGANISATIES

Ik ondersteun organisaties bij het creëren van een (werk) omgeving waar Talent ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen zodat er een optimale samenwerking ontstaat voor nu & straks. Een omgeving waar nieuw talent en ervaring elkaar versterken en waar er samen gewerkt wordt aan een toekomst op een manier waarbij ieders individuele kracht erkent, herkent en ingezet wordt. Op deze manier wordt uw organisatie niet alleen aantrekkelijk voor nieuw talent maar krijgt ook bestaand talent de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen waardoor nieuwe mogelijkheden en kansen ontstaan zowel nu als voor later. Uw organisatie wordt zo niet alleen aantrekkelijk voor aankomend talent, ook bestaande talenten krijgen ruimte om verder te groeien waardoor u een stabiele basis vormt als organisatie. Op deze manier zult u gezamenlijk nog succesvoller zijn en nieuwe kansen kunnen creëren voor de toekomst.

Ik ondersteun organisaties door individueel talent de ruimte te geven te groeien om bij te kunnen dragen aan gezamenlijk succes.

Van kinds af aan vond ik de vraag, ‘Wat wil je later worden wanneer je groot bent’, erg interessant. Dat ik graag met mensen wilde werken wist ik al wel heel snel maar hoe dat er precies uit moest zien, geen idee! In 2006 kwam ik terecht in de wereld van HR en Arbeidsbemiddeling, een plek die op dat moment op mijn lijf was geschreven. Hier kon ik zowel individuen als organisaties helpen met hun vraagstukken en mijn dienstverlenende kwaliteiten optimaal inzetten. De verbinder in mij kreeg vrij spel om mensen met elkaar in contact te brengen die elkaar een stap verder konden helpen en mijn interesse in de ‘Waarom’ kon zijn gang gaan in de gesprekken die ik voerde om de vraag achter de vraag te achterhalen.

Al deze eigenschappen en vaardigheden zet ik nog steeds in tijdens mijn werk als Coach en Trainer. Vandaag de dag help ik organisaties om het beste uit hun medewerkers naar boven te halen, zodat Talent de ruimte krijgt om zich te ontplooien en verder te groeien. Ik help mensen de verbinding te maken met Zichzelf of van daaruit te verbinden met hun omgeving.

Ik geloof dat de organisaties die in staat zijn om een cultuur te creëren waar eenieder vanuit zijn/haar intrinsieke motivatie impact kan maken op een manier waar hij/zij in gelooft, achter staat en plezier uit haalt, dat dit de organisaties zijn die het verschil maken voor zowel hun medewerkers als hun omgeving.

VOOR PARTICULIEREN

Coaching op maat

Lef to Live your Life 

Wanneer jij meer LEF wil om keuzes te maken waar jij gelukkig van wordt is Lef to Live Your Life voor jou! Wanneer jij voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uit komt! Wanneer jij meer LEF kunt gebruiken om jouw Power te gaan ontdekken om zo Powerful dingen te kunnen gaan doen! Samen gaan we op zoek naar wie je bent, welke kwaliteiten en talenten jij bezit, waar jij energie van krijgt! Na deze sessies ben jij in staat om jouw Next Step te zetten om meer uit je leven te gaan halen!

10 Minuten telefonische kennismaking
30 Minuten intake
5 Coachsessies van 60 min. via Facetime of Skype
Tussentijdse support via Whatsapp
Gratis PowerCall t.v.w. € 97 na afloop van het traject

Loopbaan Coaching | Basispakket

Heb jij het LEF om te gaan onderzoeken hoe jij meer uit je loopbaan kunt gaan halen? Je hebt het gevoel dat er meer in je zit! Je voelt aan alles dat je jouw kwaliteiten niet volledig benut. Het lukt je nog niet om op niveau te presteren maar wat zit je nu precies in de weg? Na deze sessies weet jij wat de eerste stap is om meer gebruik te gaan maken van je kwaliteiten. Je hebt een plan om je loopbaan meer vorm te geven en weet welke acties jij moet nemen om verder te komen. Wanneer jij je herkent in bovenstaande situatie dan is Loopbaan Coaching echt iets voor jou!

10 Minuten telefonische kennismaking
30 Minuten intake
5 Coachsessies van 60 min. via Facetime of Skype
Talenten- en capaciteitentest
Actieplan voor jouw Next Step
Gratis PowerCall t.v.w. € 97 na afloop van het traject

Find Your Power

Vind jij het ook lastig om te benoemen wat je talenten zijn en waar je goed in bent? Waarin kan jij het verschil maken, waar houd jij je dan mee bezig, welke eigenschappen wil jij inzetten om zo Powerful dingen te kunnen doen?! Vragen waar je misschien niet altijd mee bezig bent maar waar jij WEL een antwoord op wil om zo de volgende stap te kunnen zetten naar doen wat bij jou past. Iedereen heeft zijn/haar unieke Powerset, een combinatie van talenten en vaardigheden waarmee je impact kunt maken! Heb jij het LEF om te gaan ontdekken hoe jouw Powerset eruitziet dan is Find Your Power voor jou!

10 Minuten telefonische kennismaking
30 Minuten intake
3 Powersessies van 60 min. via Facetime of Skype
Talenten / Capaciteitentest
Tussentijdse support via Whatsapp

PowerHour

Soms heb je behoefte aan een goed gesprek. Een gesprek met iemand die net even vanuit een andere invalshoek naar zaken kan kijken. Iemand die naar je luistert, met je meedenkt en je anders laat nadenken waardoor jij weer nieuwe opties krijgt om verder te kunnen. Wil jij sparren, je gedachten en ideeën delen en heb je behoefte aan direct praktische tips of tips om daarna zelf meteen verder te kunnen, dan is een PowerHour perfect voor jou! Ik help je onder woorden brengen dat wat je al wel voelt maar nog niet kunt vertellen!

10 Minuten telefonische kennismaking
1 Powerhour van 60 min. via Facetime of Skype
Direct praktische tips voor jouw Next Step

REVIEWS

Wat zeggen anderen?

"To inspire people to find their Power so they can do Powerful things"

Tjeerd Schiphorst

NIEUWS & INSPIRATIE